Zaalverhuur

Onze benedenzaal is een klassieke en stijlvolle locatie voor al uw feesten en partijen: bruiloften, verjaardagen, recepties, vergaderingen, enz. De zaal biedt ruimte tot 100 personen en kan daarmee gebruikt worden voor allerlei gelegenheden. Er zijn verschillende opties voor het huren van onze feestzaal: 7 dagen per week, ’s avonds of overdag.

Wij bieden u een totaalpakket inclusief hapjes, drankjes, muziek en personeel.
U kunt er ook voor kiezen om alleen de zaal te huren en de catering zelf te verzorgen of een combinatie van de diverse  mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze locatie of wilt u een kijkje komen nemen, neem dan contact met ons op via 06 – 18 64 83 20, of stuur een email naar info@poolcafedeketel.nl met daarin de gewenste invulling van uw evenement.

Zoekt u een origineel idee voor een bedrijfsuitje?
Bij Poolcafé De Ketel verrast u uw medewerkers, collega’s of relaties met een gezellige en actieve avond. U kunt diverse pool-, snooker- of biljarttafels reserveren. Wij verzorgen desgewenst een clinic in uw sport naar keuze. Het opzetten van een toernooi beschikt ook tot de mogelijkheden. Iedereen kan meedoen, ongeacht het niveau van de betreffende speler. Tevens kunt u gebruik maken van de dartborden, waarmee een gezellige avond ook gegarandeerd is!

Poolcafé de Ketel is geen poolcentrum waar alleen op competitieniveau wordt gespeeld. De meeste mensen komen gezellig ‘een potje poolen’. De ambiance bij ons bevestigt dit dan ook.
Een ontspannen, informele sfeer met gezellige muziek.

Uiteraard kunnen we alles voor u op korte termijn regelen. Neem dus contact met ons op en laat u inspireren!